Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Verzekeren
Gebruikte bromscooters (45km) Gebruikte snorscooters (25km) Gebruikte bromfiets (45km) Gebruikte snorfiets (25km) Nieuwe bromscooters (45km) Nieuwe snorscooters (25km) Nieuwe bromfietsen (45km) Nieuwe snorfiets (25km) Motorscooters Verzekeren Proefrit maken?
Over ons Service & Garantie
Fietsen Scooters
Vespa-nieuws Nieuwe Vespa's Gebruikte Vespa's
Bestelinformatie Bakfietsaccessoires Banden BTC accessoires Fietstassen Helmen Johnny Loco accessoires Kinderzitjes Kymco Accessoires MP3 accessoires Ombouwsets elektrische fiets Opruiming Overige scooter-accessoires Peugeot accessoires Piaggio Accessoires Sym accessoires Topkoffers Veiligheidsproducten Vespa accessoires Winter producten

OPENINGSTIJDEN


Ma:  13.00-17.30
Di:  09.00-17.30
Wo:  09.00-17.30
Do:  09.00-21.00 Koopavond
Vr:  09.00-17.30
Za:  09.00-17.00
Zo:  Gesloten
 
E-mail,Facebook en Whatsapp berichten worden zsm beantwoord binnen onze openingstijden.

De afdeling verhuur is op zon en feestdagen op afspraak geopend.Fietsenstalling Gouda gered door Rep.26Klik op de afbeelding voor een vergroting

Door het overnemen van de exploitatie van de fietsenstalling aan de Agnietenstraat in Gouda, heeft Rep.26 Tweewielerspecialisten de stalling behoed voor dreigende sluiting.
3 september 2014 is de stalling feestelijk heropend
(foto's Astrid den Haan Fotografie)


De stalling die al vele jaren een begrip is voor bezoekers van de binnenstad van Gouda kwam in problemen door teruglopende subsidies. Door een nieuwe samenwerking tussen Rep.26 en Promen is sluiting voorkomen en kunnen de medewerkers hun baan behouden. De afgelopen weken is er druk gewerkt aan het opknappen van de fietsenstalling. Naast een nieuwe frisse uitstraling is ook het assortiment en reparatie mogelijkheden fors uitgebreid.  Men kan hier naast het overdekt en beveiligd stallen van de fiets ook reparaties uit laten voeren terwijl men aan het winkelen is. 
Het opladen van de elektrische fiets of huren behoort tevens tot de mogelijkheden. Rep.26 Tweewielerspecialisten welke al 21 jaar bestaat en gevestigd is aan de Nieuwehaven ondersteund de fietsenstalling met expertise, onderdelen en aansturing. Een nieuw project “vriend van de stalling” geeft bedrijven de kans reclame te maken in de fietsenstalling met gratis stallingsplek om zo de weggevallen subsidie te kunnen compenseren. Een veilige en vertrouwde plek voor de fiets in het centrum van Gouda blijft zo behouden voor bezoekers van de binnenstad. 
 
U vind de fietsenstalling aan de Agnietenstraat tegenover de ingang van de Nieuwe Markt Passage in Gouda Centrum 
 
Openingstijden Fietsenstalling:
 
Maandag van 13.00 tot 17.30
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 (geen koopavond)
Zaterdag van 9.00 tot 17.00
 
 
 
 
 
 
 

TERUG

Deel het met uw vrienden!